Använd elcigg för att bli rökfri

Den som en gång har börjat röka tobakscigaretter känner till att det inte är enkelt att sluta. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Genom att använda elcigg så kan det vara lättare att helt göra sig av med ovanan utan att förlora den trevliga känslan man har av att föra en cigarett till munnen.

e

Du kan använda elcigg för att bli rökfri på ett trevligare vis

För att sluta röka måste man förstå mekanismerna bakom, som tur är finns det värdefulla tips. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. I Sverige finns det inga elcigg med nikotin, prova därför att kombinera med nikotintuggummi om du måste.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Smarta hjälpmedel som gör skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Många appar är gratis att använda.

I sluta röka forum så kan du ta reda på vad andra gör för att klara av övergången. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Informationen finns helt gratis online!

Att sluta röka kräver viljestyrka

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Detta oavsett om de är med eller utan nikotin. Bara du vet vad du vill och du måste fatta beslutet.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Att sluta betyder verkligen att sluta. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Du måste ha bestämt dig om du ska lyckas bli rökfri.