För att lyckas med en rökavvänjning kommer några finurliga sluta röka förslag

Alla som en gång, och det är många, som har försökt upphöra att bolma kan intyga om svårigheten med det! Besserwisser kan berätta en massa saker angående hur och vad man ska göra, men sanningen är självklart den att bara den som själv har försökt känner till hur det känns. {Med tanke på det här så kan det vara förståndigt att erhålla sluta blossa information av personer som själva har slutat.|Därför är sluta röka Samtliga idéer som alla som själva slutat kommer med är de sluta röka tips man bör ta till sig. Många råd kring rökavvänjning finns på nätet eller i bokform som är skrivna av före detta rökare.

Genomgående så sägs det att rökavvänjning bara går om man bestämt sig.

elcigg

Något som alla tycks vara rörande överens om är att inga sluta röka tips kommer att hjälpa om man inte har bestämt sig för att lägga av med cigaretterna. Beslutet ska vara absolut! Släpper man inte tobaksrökningen så har det ingen betydelse om man skulle tycka om att gå över till ELCIGG. Det första tipset är alltså att finna ett sätt att verkligen bestämma sig för att det är slut med ovanan.

Lägga av på egen hand eller med expertens sluta röka tips

Ingen tycker att det är märkligt med att ta emot experthjälp idag. En personlig tränare eller en sluta röka coach spelar väl ingen roll? Man kan ju få sluta röka tips från nätforum och till och med på vårdguiden finns mycket hjälp. Men eftersom de inte kan ge annat än tillfälliga lösningar hjälper det nog inte när suget är som störst. Men med individuell hjälp kan det bli lättare.

När en annan människa uppmärksammar och stöttar en så har det en betydligt större effekt än om man skulle använda något tekniskt som en app eller liknande. Liksom när man bantar så kan det vara bra att berätta för någon hur man lyckats för att sporra en att inte ge upp.

Fortsätta röka men med elcigg

Om det är så att man tycker om att ta rökpauser och att känna handföringen som kommer så naturligt med en cigarett mellan fingrarna så kan man fortsatt ha upplevelsen med ecigaretter. Ecigg är ofta ett bra sluta röka tips eftersom den fysiska rörelsen får fortsätta men själva rökningen är ofarlig. Eftersom ångan från en elcigg inte stör någon kan man få trevligt sällskap under rökpausen till och med av de värsta rökmotståndarna.

Elcigg är dock icke så bra mot sluta röka biverkningar då de är utan nikotin så man får varva med tuggummi eller en form av medicin som mildrar abstinensen. Ett annat tricks är att studera om vad som sker i kroppen när man fimpat för att rida ut den värsta abstinensen och fortsätta vara inspirerad och beslutsam!