Handla electrocigarette som ersättning för vanliga cigg

Idag undrar många om man kan byta ut vanliga cigg med e-cigg. En del anser ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med tobaksblossandet med utan snarare en annan form av blossande. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigg med tobak.

En e-cigarett kommer därutöver med många olika smaker i så kallade e-liquid, dom är ett gott alternativ om du vill lägga av röka. Det här kan till och med bättra på din livskvalitet.

När måste man ladda på sin e-cigg?

Batteriet kan vara det som kommer att influera hur länge man kan bruka sig av samma elcigg. Det är inte ovanligt att man kan få ut cirka 1000 bloss med ett batteri fast liksom med alla andra elektroniska varor så tvingas man använda på korrekt vis och ta hand om batteriet.

sluta

Olika e–cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvalitén som avgör priset. Då man köper e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalité. Lägg till ett litet antal kronor och hitta en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det existerar förstås också elcigg som är avsedda för att fungera en mindre period. Detta kan vara något att pröva när man mest är undrande på hur det hela fungerar fast inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigaretter mot elciggen.

Alla kan röka electrocigarette

Det som kan vara positivt med el-cigaretterna kan vara att du kan röka utan att blossa. Med en e-cigg blir du inte beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En el-cigg stör ingen annan. En e-cigarett kan sända ut sköna aromer och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en nutida vattenpipa, bägge kan fyllas med väldoft. E-ciggen är utan dom farliga tobaksingredienserna.

På internet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Vi rekommenderar att du köper dessa varor i Sverige. Allt fler e-shoppar får ett bredare utbud så att du kan upptäcka nya smaker. Detta tar rökning till en totalt ny nivå. Idag finns ett mycket stort sortiment av e-cigaretter, gå igenom allihopa före du bestämmer dig.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Så får den ett längre liv samt du kan få ut avsevärt mer utav en patron med ejuice.