Har du provat electrocigarette

Om du undrar ifall man kan byta ut elcigg mot riktiga cigaretter är du inte ensam. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

e

Hur länge räcker en elcigarett?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. När du ska köpa din nästa e-cigarett är batteriet avgörande, undersök detta noggrant när du köper dem online. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Det här kan vara något att testa då man mest är nyfiken på hur det hela fungerar men inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigaretter mot elciggen.

Man kan röka på en electrocigarette utan att vara vanlig rökare

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

Med en el-cigg kan du röka utan att störa andra. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. När du sköter om e-cigaretten på rätt sätt får du också ut mer från e-juicen.