Inaktiv rökning är en fara som måste tas på allvar av samhället!

Idag vet vi att passiv rökning är allvarligt. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

eciggbutik

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Man kan drabbas utan vidare, varje dag. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. Små barn kan utsättas på detta vis. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Hur vet jag om e cigg är farligt för min omgivning?

E-cigg stoppar passiv rökning säger många. e cigg ÄR inte farligt i jämförelse med vanliga cigaretter. Med en e-cigarett skyddar du dina lungor och din omgivning. Man kan fundera på detta i kampen mot passiv rökning.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

De som vill fortsätta röka kan ibland komma med dåliga argument. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Man kan bara skaka på huvudet och hoppas att någon kommer att introducera elciggen för dessa personer så att de kan fortsätta med en bättre hobby.

Det är inte bara rökare som måste tänka sig för bland andra. Det finns mycket som kan störa, parfym är bara ett exempel. Med lite sunt förnuft så inser man att det gäller att betänka hur man får andra att må. Har man allmänna lokaler är det extra viktigt att tänka till.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Det hjälper ju inte andra direkt. Butiksägare bör också fundera på andra typer av allergiker och inte enbart på rökare.