Kan jag använda handdesinfektionsmedel mot coronavirus?

Den rådande pandemin gör att vi känner oss rädda. Vi måste tänka på alla dem som ingår i riskgruppen för coronaviruset. Det är därför som många väljer att använda handdesinfektionsmedel.

Använd bra handdesinfektion

Men coronaviruset kan vinner ofta över handspriten. Vissa smittade kan få andra symtom än de som vi känner till idag.

Oftast är det svårt att säga vem som för smittan vidare. Alla kan räkna upp flera skäl till att använda handdesinfektion just nu. HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas på ett sådant sätt så att smittan begränsas.

HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas i kök och badrum!

De flesta tror fortfarande att handsprit ger ett fullgott skydd. Flera virus är immuna mot handspriten. Förkylningsvirus klaras sig fint mot handspriten. Då kan det vara mycket bättre att använda en vattenbaserad handdesinfektion eller lära sig mer om hur handtvål ska användas vid handtvätt på rätt sätt.

Finns det en antiseptisk tvål i ditt kök? Det är viktigt att det är en bakteriedödande tvål som samtidigt är skonsam mot dina händer. En antibakteriell tvål gör nytta hemma.

beställa

Desinfektionssprit är inget du behöver i ditt hem. basala hygienrutiner Det är inget problem att det är slut. Vanlig tvål är ingen match mot virus.

Det finns vattenbaserad handdesinfektion, dessa är som regel milda mot händerna och dödliga för alla virus och smittämnen.

Bara för att det är starkt så är det inte bra mot coronavirus

Det behöver inte vara det bästa alternativet mot coronavirus. Däremot kan det här vara det som gör att du får torra händer som spricker och börjar blöda. Tänk på det om du ofta spritar dina händer. Oftast är handsprit bättre!

Har du ytdesinfektion hemma?

Den antibakteriell sprayen kan göra underverk. Oftast finns det bakterier på dörrhandtag. När du är utomhus kan du öppna dörrar med ärmen istället för med handen. Handskar kan också funka.

Hemma kan du behandla dörrhandtag och andra ytor med en bakteriedödande spray. Så kan du öka ditt skydd. Fyll på ditt lager av antibakteriell spray så att det inte tar slut.

Du kan även använda sprayen som en bra ytdesinfektion. Sprayen kan neutralisera viruset.