Så gör du för att få ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus!

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Men du måste även tänka på vad du äter, kosten spelar en avgörande roll för din generella hälsa. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Sprayen passar överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Om du är noga med handdesinfektion och även använder antibakteriell spray har du en mycket bra start. Smittstopp sortimentet info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. E-handlare är prisade i dessa tider.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.