Antibakteriell spray klarar mer än du tror

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Det räcker med en bra handtvål. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Men det är inget substitut för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Använd produkten där du tycker att det behövs.

handdesinfektion

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.