Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Du måste ändå tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Om du går ut så ska du använda handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Gnid inte in sprayen på händerna. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

desinfektion

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Du kan köpa produkterna online.