Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde anskaffa groggvirke och de första gästerna är allaredan på ingång. Du behöver inte hälla i ren vodka. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte tills sista dagen.

tonic

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Hör med gästerna vad de vill dricka. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. De finns på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga prova

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Du kan kombinera lite som du vill. Du märker vad som passar. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Alla gillar inte samma sak. Du kan även mixa vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Du får rätt färg och en perfekt smak. grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du kan bygga ett eget sortiment. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att kunna servera alla.