Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Du kanske inte alltid märker lukten själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Fråga dem i din omgivning.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Via allt-fraktfritt.seKan du köpa fotsvettsprodukter online. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

deo

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. få dän dålig lukt i lägenhet Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Skyddet är optimalt och håller länge.

Samma spray kan användas på flera sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Du vill inte vänta för länge.

Luktborttagaren fungerar för det mesta så du har inga egentliga ursäkter till att inte använda den längre. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Tänk på andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det vill du inte göra!