Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

De enda leverantörerna som har kunnat leverera i ett kör är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

desinfektion

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Konsumenter som vill ha alkoholfri handdesinfektion hittar inget att beställa. Lagret tömdes snabbt. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Företaget levererar sedan 2008 koncentrat för tillverkare av desinfektionsmedel och säljer också tomflaskor till småföretag. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Då kan du spara upp till 70 %.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. bakteriedödande medel Du kan även använda det som rengöringsbad.

Den särskilda sprayen är ny. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.