Glycerin tar hand om det mesta

Undrar du vad glycerin är?Du har säkert läst om det online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite olika sätt. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Ett annat namn är glycerol som har börjat användas i träningsindustrin. Men det är inte bara muskelknuttar som är intresserade av vegetabilisk glycerin.

Du kan med fördel använda glycerol i din vardag

Glycerol säljs på apoteket, men dock i mindre doser. Det kan vara klokt att glycerol köpa online i andra butiker som prisad.se eller allt-fraktfritt.Där får du bättre pris. Köp endast livsmedelsgodkänd glycerin.

Köp glycerol i burk eller tub.

Visste du att du faktiskt kan få bort en envis fläck med glycerin? glycerin billigt Precis som med andra fläckborttagare så ska du behandla fläcken med glycerinet en bra stund innan du drar igång tvättmaskinen. Man brukar säga att en timme före ger bäst resultat.

Många bygger sin hobby kring ämnet. Prova till exempel att göra en snöglob. Att blåsa såpbubblor är en fin fritidsaktivitet, om man vill ha större bubblor så kan man tillsätta glycerinet. Det gör susen!

Det ska användas med försiktighet.

Du vet väl att glycerinet finns naturligt hos oss människor. Det binder vatten på ett bra sätt.

Man kan kombinera glycerin med andra tillskott också, men var försiktig. De som har testat det här och som har överdrivit kan rapportera om magont som resultat. Det är ingen större fara att köpa glycerolen produkter.

Om du ska glycerol köpa för invärtes bruk så gäller det att du får en produkt som är säker att förtära. Läs noga på bipacksedeln före användning.

Hemmagjord hudvård

glycerol

För att göra egna hudvårdsprodukter så kan du använda glycerin. Det spar du pengar på. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!