Gör egen julmust med en läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Du är dessutom med och skyddar miljön.

kolsyremaskin

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Få ut det mesta av dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. De innehåller 80 % mindre socker. hemläskmaskin smaker Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smak

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Variera lite. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.