Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

Läskmaskin

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Köp rätt flaska och du är igång. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Smakessensen ger helt unik läsk. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmust Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du håller intresset vid liv. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.