Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

antibakteriell

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Använd katjonisk handdesinfektion även om du inte har några symtom.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Svårare blir det om du har barn hemma. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Tänk efter före. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Prova att använda sprayen på frukt. Coronaviruset har ingen chans. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Alla ytor måste vara rena. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Ha tvål på andra ställen också. Det är också bra att ha handtvål i köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.