Prova sko lukt spray

Skorna är fortfarande fina men de luktar inte särskilt gott. Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

luktborttagare

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. En sådan sak som att man bör byta strumpor varje dag är inte självklart för alla. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull fungerar bra. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Så får du bort fotsvett från tygskor

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Skon kan dock tappa i färg.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Om det luktar då ska du spraya.

Behandla innan lukten blir för intensiv. dålig stank skor borttagare Du vill inte att lukten ska bli för stark. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Du vill ju inte lukta på gymmet.