Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva andra metoder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Därför kan du fortsätta att använda dina kläder. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

få

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Du kan till exempel använda Yocoair. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

Du kan ta med sprayen när du reser. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Hur vet man om det luktar svett?

Du kanske tycker att det är en löjlig fråga, men den är berättigad. Det finns en mängd av olika lukter. Om du har glömt utrustning i din gymbag kan de börja lukt.

Alla sprayer är inte bra. Kom ihåg det. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Ändra tvättrutin

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. dålig lukt i skor
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Om du tvättar rätt FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDERNA.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. Sprayen kan du använda direkt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.