Är e cigarett farligt eller ej?

Ibland hör vi någon anföra att e-cigaretter skulle vara lika dåliga som standard cigg. Men det är felaktigt. Det fungerar ej att jämföra cigg med tjära och väldigt skadliga gifter med e-ciggen. När du undrar, är e cigarett skadligt, så måste man inse att frågan icke är så adekvat om det till exempel handlar om elcigg eller om vanlig cigaretter.

hur

Nu är det förstås så att det kan finnas e-cigarett hälsorisker och det särskilt om man använder sig av en variant som ej är godkänd i Sverige. Om du ej beställer e cigg som saknar nikotin så ska du fundera på viktiga e–cigg fakta som att du kan bliva beroende och därmed aldrig komma ifrån nyttjandet, vilket icke kan ses som så positivt.

Skillnad på e cigaretter utan nikotin och e-cigg som hava nikotinet i ejuicen

Åtskillnaden är enorm på e- cigaretter som saknar nikotin och dom med. Sverige säljer bara dom el-cigg som är utan nikotin. Var försiktig då du hanterar elektronisk utrustning som ni håller nära ansiktet.

Var noga med säkerheten, undersök alltid produkten före du brukar den, speciellt om den levereras från utomlands. För att slippa besvär med batterier som exploderar och liknande så är det alltså det bästa att shoppa svenskt. El-cigaretter som saknar det vanebildande nikotinet har ingen åldersgräns, men den ska ändå inte användas av ungar. billiga cigg på nätet

E–cigg utan nikotin är ej beroendeframkallande. Det här är prima för den som icke blossar till att börja med. Nikotinet är alltid svårast för den som vill lägga av med att röka. Men kom ihåg du kan nyttja de nikotinfria om du vill sluta tobaksröka oxå.

Då är e- cigg farligt?

Du ska tänka på att den som aldrig tidigare har rökt tar en risk att fastna i ett rökträsk med e- cigaretter som hava nikotin. En ung person som blossar e-cigarett med nikotin ska vara medveten om att det kan vara en e- cigarett SOM ÄR FARLIG att begynna med. Den som söker nikotinkickar kan se det här som en inkörsport till standard cigaretter oxå.

Därför är cigg farliga

Om man tror att e- e-cigaretter ÄR skadligt utan att tänka över risken med vanliga cigaretter, antar vi fel. När man hava gjort jämförelser visar det sig att det är många omfattande olikheter. E-cigg vinner tydligt över tobaksblossande. I och med att många unga hellre blossar e- cigg som saknar nikotin så kan vi se att den övergripande hälsan förbättras och miljön blir trevligare för alla!