Med en nikotinfri elektrisk cigg ges fördelar

När man pratar om elciggen så handlar det ofta om hur dessa kan ses som ett alternativ till standard cigg. Då vi icke kan få i sig nikotin, vad är då så bra med en elektronisk cigarett egentligen?

e

i

Det blir mer och mer populärt att bruka e-cigarretter och det vet folk ofta om. Istället för en vanlig cigg provar ungdomar en elektrisk cigg. Ungdomarna som provar dessa som saluförs i Sverige utvecklar intet beroende då dom är utan nikotin. Detta åstadkommer enormt positiva konsekvenser.

Enär el-cigg icke är vanebildande så blossar man bara då vi själv önskar

När detta gäller vanliga cigg så varken feströker vi eller gör det blott för att känner för det. När det gäller tobakscigaretter bestämmer vi ju knappast personligen när beroendekänslorna sätter in så man är inte den som styr. Då e-cigg är utan nikotin och inte skapar beroende så styr du själv när du vill röka tobak eller inte.

Tobaksrökning borde ju handla om fin arom och fin smak och vara en avslappnande känsla som känns bra. Utifall ni blossar elcigg så kommer ingen att jämra gällande någon osmaklig cigarettrök då den inte existerar och ni själv njuter av en bra arom från första draget. Jordgubbe, vanilj eller mynta är exempel på bra samt uppfriskande smaker som får en att må bra.

Mindre pris för nöjet samt ingen förtret för någon

Det skall oxå nämnas att vi kommer långt med ett el cigg startkit. En elektrisk cigarett fungerar i åtskilliga dagar och vi har fördelen av att blossa sin favoritsmak under lång tid vilket också åstadkommer att den blir mer prisvärd. När vi inte blir beroende så kommer du heller inte att känna press på att gå till en e- cigg butik varje dygn. e cigaretter butik. Det finns ju oxå onlinehandel till utmärkta priser.

Med en förträfflig och långlivad elcigg bör man skifta el-liquid som du önskar. Detta är toppen för omväxlingen och för ekonomin att man ej behöver byta ut apparat när du bara vill ändra arom- Då e-ciggen icke innehåller nikotin är det ingen åldersgräns på dom och inte olagligt för någon att blossa.

Den som menar att e cigg är skadligt att röka har icke starkt stöd för det här. Den här sorten av kommentarer kommer ofta från dem som har intresse av att personer fortsätter att röka farliga gamla typen av tobakscigg hellre än att gå över till en elektrisk cigg som är till fördel åt exakt allihop som finns i ens närhet.

Vad e-cigg innehåller är upp till var och en att tänka igenom. Om du på inga villkor börjar röka på grund av ecigg så är det här mycket bra och nåt som kommer att befrämja det kompletta samhället med minskade hälsoproblem samt en trevligare miljö på allmänna platser.